MARGJE BRUIN

MARGJE BRUIN

MARGJE BRUIN

MARGJE BRUIN

GZ-psycholoog / Volwassenen

Samen zoeken naar wat helpt. Dat staat voor mij, in mijn werk, centraal. Ik maak daarbij bijvoorbeeld gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en Oplossingsgerichte therapie. Ik heb veel ervaring in het behandelen van mensen boven de 65 jaar. Dat vraagt vaak een iets andere aanpak dan bij kinderen en mensen tussen de 18 en 65 jaar en er spelen specifieke thema’s die eerder in een mensenleven niet of minder voorbij komen.
Verder werk ik vaak met mensen met lichamelijke klachten die door de huisarts of specialist onvoldoende verklaard en/of behandeld kunnen worden. Ik ben erg geïnteresseerd in de wisselwerking tussen lichaam en geest en probeer in de behandeling samen met de cliënt deze wisselwerking bij hem of haar zo optimaal mogelijk te maken.

Het leuke aan werken bij Amici Zorgt vind ik dat alle leeftijden en alle soorten klachten én krachten voorbij komen. Het is ontzettend afwisselend en daar blijft een mens creatief en alert van. In mijn gesprekken probeer ik te zorgen voor rust, ruimte, begrip, openheid en een vleugje humor. Ik werk voor Amici Zorgt op donderdag op de locatie Oude Hoeverweg in Alkmaar.