Informatie over corona met betrekking tot uw behandeling bij Amici

Informatie over corona met betrekking tot uw behandeling bij Amici

01 oktober 2020

De landelijke maatregelen omtrent het coronavirus zijn aangescherpt. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen voor de zorg die wij leveren. Bij GGZ NHN blijven we de lijn volgen dat de contacten met onze cliënten doorgaan. In principe face-to-face, indien nodig online of in een combinatie van beiden. Wij vinden het belangrijk dat onze zorg doorgaat in een veilige omgeving en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Mondkapje en andere richtlijnen

Als u onze locaties bezoekt voor een poliklinisch behandelcontact, vragen wij u in het gebouw een mondmasker te dragen. In de behandelkamer kunt u het mondkapje afdoen als 1,5 meter afstand mogelijk is.

Op alle locaties van GGZ NHN, tijdens huisbezoeken en (groeps)behandeling gelden de algemene richtlijnen van het RIVM:

  • 1,5 meter afstand tot anderen
  • regelmatig handenwassen
  • hoesten en niezen in de holte van uw elleboog
  • papieren zakdoekjes gebruiken
  • we schudden tijdelijk geen handen

Belangrijke informatie voor uw behandeling op locatie:

Er zijn allerlei maatregelen getroffen op onze locaties om u weer te verwelkomen. 

  • Het is aan u en de professionals om samen te kijken hoe uw afspraak op een veilige manier door kan gaan. Bent u cliënt en heeft u de komende weken een afspraak staan? Samen met uw behandelaar maakt u afspraken over uw behandeling en wat daarvoor nodig is.
  • Bij binnenkomst op een van onze locaties, doen wij een check of u (of andere personen in uw huishouden) gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten, koorts en/of luchtwegklachten heeft. Heeft u deze gezondheidsklachten? Dan vragen wij u niet naar onze locatie te komen. Neem contact op met uw behandelaar zodat u samen kunt kijken op welke manier de afspraak wel kan plaatsvinden.
  • Groepsbehandeling zetten we aangepast door. Indien u hier vragen over heeft kunt u terecht bij uw behandelaar.

Met deze maatregelen proberen we te voorkomen dat het coronavirus verder wordt verspreid. We hopen op uw begrip en rekenen op uw samenwerking om zo goed mogelijk om te gaan met deze uitzonderlijke situatie.

Meer informatie

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten. Mochten er dingen veranderen, dan laten we dat weten via onze website. Ook op de website van GGZ Noord-Holland-Noord https://www.ggz-nhn.nl/corona en de social mediakanalen van GGZ Noord-Holland-Noord (Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram) vindt u meer info.

Ook kunt u elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur telefonisch contact opnemen met het secretariaat op telefoonnummer: 088 - 6565003.

Covid19