Verwijzing naar Amici Zorgt eenvoudig via ZorgDomein

Verwijzing naar Amici Zorgt eenvoudig via ZorgDomein

19 januari 2021

Vanaf 1 augustus 2019 kunnen verwijzers rechtstreeks digitaal naar ons verwijzen met gebruik van ZorgDomein. U vindt ons als GGZ Noord-Holland-Noord, Amici Zorgt. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar verdere verbetering van de samenwerking met huisartsen en andere verwijzers.

Digitaal verwijzen via ZorgDomein

Binnen ZorgDomein is informatie beschikbaar over de actuele toegangstijd en patiëntinformatie waarmee de patiënt zich op de juiste wijze kan voorbereiden op de afspraak en eventuele verwijscriteria.

Voeg eenvoudig bijlagen toe aan uw verwijzing via ZorgDomein

ZorgDomein biedt de mogelijkheid om bijlagen vanaf uw computer toe te voegen aan de verwijsbrief. Medicatieoverzichten bijvoorbeeld, stuurt u dus direct mee met de verwijzing en hoeven niet te worden nagezonden per fax of per post.

Sneller, efficiënter en een veilige oplossing

Als verwijzer plaatst u de relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein waarna dit digitaal via een beveiligde verbinding aan ons wordt verzonden. De goed leesbare verwijzing en verwijsredenen worden opgenomen in onze beveiligde omgeving. Zo kunnen we patiënten sneller inplannen voor een eerste gesprek.

Heeft u nog geen ZorgDomein?

Bent u nog niet aangesloten op ZorgDomein, ga dan naar www.zorgdomein.nl voor meer informatie. Het gebruik van zorgdomein is voor de verwijzer gratis.

Andere verwijsmogelijkheden

U kunt ook gebruikmaken van het aanmeldformulier op deze website.

Logo ZorgDomein