Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling in Alkmaar is gevestigd in Wijkcentrum 'De Rekere'.

We werken aan arbeidsprojecten waarbij u leert omgaan met verantwoordelijkheden en het ritme van het reguliere arbeidsproces. Iedereen op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen.

Ons centrum heeft een gezellige woonkamer waar u nieuwe mensen leert kennen, op uw gemak een krant leest of even achter de computer kruipt. Een belangrijk onderdeel is ‘De Eetkaemer’ waar u samen met anderen werkt aan een lekker en gezonde lunch die wij dagelijks serveren aan onze deelnemers van het activiteitencentrum. Daarnaast bieden wij een vast aanbod van activiteiten waar u kunt werken aan uw herstel. U kunt meewerken bij onze onderhoudsploeg buitendienst of aansluiten in ‘t Lokaal voor kleine productie werkzaamheden en/of meedoen aan onze creatieve workshops bij MindsZ. Liever alleen een praatje tijdens een spelletje? Sluit dan aan bij onze 'Sociale contactgroep'

Naast deze werkzaamheden en activiteiten werken wij samen met Wijkcentrum de Daalder en Wijkcentrum Overdie. Lees meer over deze samenwerking en uw mogelijkheden binnen deze wijkcentra.

Aanbod

Activiteit Tijd Dag
Inloop 08:30 - 17:00 uur Maandag t/m vrijdag
Maatwerk Productie  09:00 - 17:00 uur Maandag t/m vrijdag
MindsZ

09:00 - 17:00 uur

Maandag t/m donderdag
Maatwerk Groenvoorziening 09:00 - 17:00 uur Maandag t/m vrijdag
Maatwerk Onderhoudsploeg

09:00 - 17:00 uur

Maandag t/m vrijdag
Koken en serveren 09:00 - 15:00 uur  Maandag t/m vrijdag
Sociale contactgroep 13:00 - 16:30 uur Dinsdag-, donderdag-, en vrijdagmiddag

Meer informatie over ons centrum in Alkmaar?Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 23 97 93 17 of dit formulier. Uiteraard bent u -op afspraak- ook altijd welkom om langs te komen. We leiden u graag rond en laten u zien welke mogelijkheden er voor u zijn.

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Drechterwaard 16

1824 EX Alkmaar

06 23 97 93 17

Volwassenen

Naar alle locaties