Rick

“Toen ik binnenkwam in de kliniek, had ik een vertekend beeld van een kliniek. Namelijk dat je helemaal onder de medicatie zit en niet jezelf bent. Ik kwam binnen en er werd mij verteld dat ik drie persoonlijke begeleiders kreeg. Een behandelaar die mij ging helpen met al mijn problemen en werkpunten.

Je krijgt alleen de trainingen en behandelingen die voor jou van toepassing zijn. Dus ieder zijn behandeling is anders dan die van de anderen. Daar loop je wel eens tegenaan als cliënt, als de een iets wel mag en jij niet. En als je klachten of bepaalde problemen hebt die je aangeeft, merk je gelijk dat zij ermee aan de slag gaan samen met jou, zodat je er niet mee hoeft rond te lopen.

Alles is bespreekbaar en er zijn veel mogelijkheden hier, ook qua werk, activiteiten en sport. Ook is er heel veel rust in de tent. Als ik dit had geweten, was ik veel eerder naar een kliniek gegaan en had ik niet zoveel jaren doorgebracht in de gevangenis. Vanaf het begin dat je binnenkomt, tot je in je eigen woning woont. Beter kan het niet!”

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN