Ruud

“In mijn herstel ben ik bezig met andere dingen om de dag door te komen. Het heeft wel drie jaar geduurd voordat ik daar aan toe was. Het is zo belangrijk dat je wat te doen hebt. Zeker, als je in mijn geval al drie jaar thuis bent en ook nog eens 100 procent bent afgekeurd.

Ik draaide de nacht om naar de dag en de dag om naar de nacht. Is echt geen aanrader, dat verzeker ik jullie! Als ik om mij heen kijk, zie ik het bij veel mensen gebeuren die langere tijd thuis zitten. Voorkom dit met bijvoorbeeld veel discipline, ga lekker fietsen en wandelen. En maak een rooster, plan de hele week om minimaal 9.00 uur op te staan en dan gelijk een uur joggen. En echt voor middernacht uur naar bed, probeer die acht uur slaap te pakken. Slaap is echt heel belangrijk. Ik heb ook gejogd en ik heb me gericht op fotografie (zowel voor als achter de camera). Vind een hobby. Doe wat met je tijd.  Dit zal het herstel alleen maar bevorderen. Ga lekker naar buiten, in zonlicht zit vitamine D en dat is goed voor het herstel. Al is het maar één uurtje per dag buiten. Echt, je zal zien dat het helpt.”

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN