U bent aangemeld, en dan?

Kennismaking vanuit huis

Om u zo goed mogelijk te helpen, leren we u graag kennen en bespreken we waar u last van heeft. We nemen telefonisch of via beeldverbinding contact met u op en vragen u een vragenlijst in te vullen.
Dit zorgt ervoor dat we u zo snel mogelijk en goed kunnen helpen.

Keuze behandelteam

Nu bekijken we welk behandelteam, met verschillende soorten zorgverleners u het beste kan behandelen. Ook bespreken we welke online mogelijkheden u tijdens de behandeling kunnen ondersteunen. Het team neemt contact met u op voor een eerste afspraak.

Eerste ontmoeting

Eén van uw behandelaren nodigt u uit op één van onze locaties bij u in de buurt. We bespreken dan onder andere de door u ingevulde vragenlijst. U krijgt ook uitgebreid de tijd om vragen te stellen. Vertel ons vooral waar u onze hulp voor nodig heeft en wat u verwacht van een behandeling. Zo kunnen we samenwerken aan wat u graag wilt bereiken.

Onderzoek

Om te bepalen hoe u het beste herstelt, is het soms nodig om extra onderzoek te doen. Uw behandelaar verzorgt dit onderzoek dat bijvoorbeeld kan bestaan uit een psychologisch onderzoek.

Behandelplan en start

De eerder genoemde stappen hebben al veel inzicht gegeven. Op basis van deze informatie stelt het behandelteam in afstemming met u (en eventueel uw familie of naasten) een plan op. In dit behandelplan staan uw klachten, krachten, doelen, diagnose en afspraken over de behandeling beschreven. Uw persoonlijke doelen zijn een belangrijk onderdeel. Pas als u het eens bent met
dit plan starten we de behandeling.