Behandeling online

We zetten vol in op digitale innovatie in de meest brede zin van het woord. Voorbeelden hiervan zijn blended (face2face en online) behandelen, VR-therapy, online modules en zorgrobotica.

Voor bepaalde aandoeningen zijn voor jou speciale blended behandelingen opgezet. Hierin is van te voren bepaald welk gedeelte van de behandeling online en welk gedeelte face-2-face plaatsvindt. Deze behandelingen zijn gebaseerd op de meest effectieve protocollen voor behandeling en in nauwe samenwerking met de jongeren vormgegeven. Effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij voorop. Dit zie je ook bij de behandelingen die vanuit de online polikliniek worden gegeven. 

Het voordeel van online behandeling is dat je in je eigen tijd kunt werken aan je herstel, op het moment dat het jou goed uitkomt. Ook de gesprekken met je behandelaar kunnen via het beeldscherm plaatsvinden. Vraag je behandelaar er gerust naar.

Jij hebt de regie

Kinderen, jongeren en ouders bepalen zelf wanneer ze aan het programma werken. Iedere betrokkene krijgt een persoonlijke inlogcode. De kinderen en jongeren werken online in een beschermde behandelomgeving die ze gedeeltelijk zelf kunnen vormgeven. De regie ligt hierdoor bij de cliënt.

Contactgegevens zoeken

Bent u op zoek naar contactgegevens van uw behandellocatie, uw GGZ-team, herstelwerkplaats of dagbesteding? Vul de 4 getallen van uw postcode in. 

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN