Jitske Fränzel

Card image cap

Ik ben Jitske Fränzel, Verpleegkundig Specialist bij de Online polikliniek van GGZ-NHN. Ik werk nu een aantal jaar met jongeren en gezinnen. Ik geef samen met collega´s een online oudercursus voor ouders van kinderen die gedachten aan de dood hebben. Daarnaast bied ik ouderbegeleiding en individuele behandeling aan jongeren waarbij er bijvoorbeeld problemen zijn binnen de stemming, sprake is van ADHD of autisme. Binnen deze gesprekken help ik je meer regie te nemen en bewustere keuzes te maken. Ik maak hierin veel gebruik van oplossingsgerichte therapie. Indien wenselijk geef ik medicatieconsulten aan jongeren en hun ouders.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN