Wesley (17 jaar) heeft de stoornis van asperger (een vorm van autisme)

“Ik kom nu bij GGZ NHN in verband met mijn persoonlijke problematiek die ik ervaar in mijn thuissituatie of op school of op mijn werk. Op school gaat het dan over meningsverschillen met medescholieren en wat er moet gebeuren. Op mijn werk dat het soms inhoudelijk wat minder goed is en dat anderen daar snel hun mening over geven. Zo is het in een restaurant bijvoorbeeld nodig dat ik niet sommige tafels vergeet als ik met één tafel druk bezig ben. Thuis gaat het dan over botsingen met mijn vader en moeder over school en over computeren. Dit is een hele grote hobby van mij, waar ik dus veel tijd mee bezig ben.

GGZ NHN helpt mij door middel van individuele behandeling waarbij ik praktische oplossingen krijg. Voorts heb ik mijn arts ook hier die mij kan helpen met medicatie die mijn reactievermogen en denkvermogen kan verbeteren. Ik kan mij daardoor beter concentreren op mijn werk. Ook heb ik geleerd te ventileren wat ik op mijn hart heb. Een paar jaar geleden heb ik ook meegedaan aan een jongerencursus waar ik wat geleerd heb over autisme en wat dat betekent voor mij.”

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08:30 - 17:00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN