Over ons

Vier op de tien mensen krijgt ooit met psychische klachten te maken. Zo hebben jaarlijks bijna 800.000 Nederlanders last van depressie. En acht procent van de volwassenen in ons land heeft wel eens last van psychotische belevingen. Praten over problemen en weten dat er mensen zijn die snappen je meemaakt, helpt. Daarnaast is professionele hulp en begeleiding belangrijk.

Bij GGZ Noord-Holland-Noord kunnen mensen terecht met psychische klachten die het dagelijks functioneren moeilijk maken. Omdat iedereen anders is, verschilt een behandeling bij ons per persoon. Herstellen van een psychische kwetsbaarheid is geen kwestie van repareren wat stuk is. We kijken samen hoe we kunnen helpen om klachten weg te nemen of te verminderen. Daarbij onderzoeken we ook waar iemands krachten liggen, dus wat er wel goed gaat. Daar zetten we op in bij het herstel. En we ondersteunen bij het bepalen waarmee iemand aan de slag gaat. Zo heeft iemand een actieve rol in uw eigen herstel. En dat werkt!

Vanuit onze visie: ‘Beter worden doe je thuis’, behandelen wij mensen waar mogelijk in de eigen omgeving. Als het nodig is, kunnen mensen voor korte of langere tijd worden opgenomen in een kliniek. Ook kunnen zij begeleiding krijgen bij het zelfstandig wonen.

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN