Welkom bij Maatwerk Grafisch!

Onze vaste begeleiders leren u bij Maatwerk Grafisch in Heiloo of Den Helder hoe een grafisch product tot stand komt. U werkt mee aan de afwerking van grote producties, zoals brochures en labels. Ook werken we voor bedrijven en organisaties met verschillende huisstijlen en zorgen er samen voor dat de opdracht precies voldoet aan de wensen van de klant.

Maatwerk Grafisch is een geschikte plek om meer te leren over verantwoordelijkheden, deadlines, ritme en structuur. Het is een mooie stap richting de werkende maatschappij.

Maatwerk Grafisch is door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) geregistreerd als een erkend leerbedrijf. 

Card image cap

Wat u kunt doen bij Maatwerk Grafisch

Geen probleem wanneer u in behandeling bent bij GGZ Noord-Holland- Noord en u woonachtig bent in de regio Alkmaar / Heiloo. Ook via de regeling WMO zijn er mogelijkheden om bij ons te komen werken.

Maatwerk Grafisch Basis

Wij kunnen u helpen met een passend programma binnen uw behandeling, de werkzaamheden zijn licht en veelal herhalend. U kunt meedoen met Oefenen.nl en aan uw eigen ontwikkelingsprogramma werken. Wij helpen u met een goede dag-structuur en bij uw sociale ontwikkeling.

Maatwerk Grafisch Plus

Als u toe bent aan een grotere uitdaging kunnen wij u van alles leren binnen het grafische bedrijf:

  • Administratie
  • Vormgeving / opmaak DTP
  • Afwerking
  • Post verzorging

Op onze locatie verwerken wij o.a. : mailingen, brochures, boeken, flyers, posters, folders, opleidingsmappen, enveloppen, flessen-labels.

Ook kunt u meedoen aan ons persoonlijk ontwikkelingsprogramma oefenen.nl. Met uw persoonlijk begeleider kunnen wij op maat naar uw belastbaarheid kijken en daarop een traject inzetten wat u kunt gebruiken voor uw volgende stap.

Doet u een maatschappelijke opleiding? Dan kunt u bij Maatwerk stage lopen mits er plaats is. Wij helpen graag diegene die kans hebben om achterstand op de arbeidsmarkt dreigen te krijgen. 

Waar vind ik Maatwerk Grafisch?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072 53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Den Helder

Willemsoord 39
Den Helder
072 53 57 712

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN