Welkom bij Maatwerk Hout!

Werkt u graag met uw handen aan een product? Bij Maatwerk Hout maakt u op de houtwerkplaats op maat gemaakte houten producten zoals tuinmeubilair, kasten, vogelhuizen, vleermuiskasten etc. We werken onder andere met steigerhoutenplanken en schaaldelen, eikenhout en plaatmateriaal. De kwaliteit van de producten is hoog. Het werk varieert in meer seriematig werken of complex bouwtechnisch werk en volledig kunnen meedraaien in het werkproces. Van zagen tot schilderen, van bouwtekeningen lezen tot klantcontacten; er is ruimte voor eigen invulling van de werkzaamheden.

Er wordt gewerkt aan individuele doelen, die gesteld zijn in het behandelplan. U wordt door middel van herstelgerichte methodes op een ondersteunende en coachende manier begeleid door onze medewerkers.

Wat u kunt doen bij Maatwerk Hout

Bij Maatwerk Hout maakt u op de houtwerkplaats op maat gemaakte houten producten zoals;

  • tuinmeubilair
  • kasten
  • vogelhuizen
  • vleermuiskasten etc.

We werken onder andere met steigerhoutenplanken en schaaldelen, eikenhout en plaatmateriaal. De kwaliteit van de producten is hoog.

Het werk varieert in meer seriematig werken of complex bouwtechnisch werk en volledig kunnen meedraaien in het werkproces. Van zagen tot schilderen, van bouwtekeningen lezen tot klantcontacten; er is ruimte voor eigen invulling van de werkzaamheden.

Card image cap

Waar vind ik Maatwerk Hout?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072 53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

Interesse in Maatwerk?

Producten van Maatwerk

Wilt u iets door ons laten maken? Wij maken ook producten op bestelling, zoals een tuinbank op maat of geboortekaartjes. Kijk voor een Maatwerk locatie bij u in de buurt op deze pagina.

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.