Welkom bij Maatwerk Productie!

We hebben een breed aanbod binnen Maatwerk Productie, activiteiten die mensen helpen actief te zijn en contact te hebben met andere mensen. Activiteiten die u helpen om weer structuur en ritme aan te brengen in uw dag. Ook kunt u in uw eigen tempo nieuwe vaardigheden ontwikkelen en sociaal sterker worden. Zo creëert u voor uzelf nieuwe kansen. Dat kan een mooie opstap zijn naar betaald werk.

De arbeidsafdeling ondersteunt Maatwerk GrafischMindsZ en de andere onderdelen van Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling. Daarnaast werken we voor verschillende opdrachtgevers waarvoor wij onder andere, popcorn- en suikerspinpakketten en urinepakketten maken. Naast deze vaste samenwerkingen, werken we ook aan projecten op aanvraag. 

Wat u kunt doen bij Maatwerk Productie

Card image cap

Inpakken

Voor onze klant Terra vouwen en plakken wij artikelen welke gebruikt worden in de plantenindustrie. Denk bijvoorbeeld aan de informatie die je bij aanschaf van een plant in de pot vindt, deze plakken wij op de steker. Ook hebben wij verschillende inpak werkzaamheden, denk bijvoorbeeld aan het inpakken van snoepgoed of testpakketjes voor ziekenhuizen. Voor onze klant Veko monteren wij onderdelen van led verlichting. Denk bijvoorbeeld aan het insteken van bedrading of het in elkaar klikken van stekkers.

Waar vind ik Maatwerk Productie?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Den Helder

Willemsoord 39
Den Helder
072 53 57 712

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004 - 06 2267 2886

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072 53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN