Welkom bij MindsZ

Bij MindsZ ontwikkelt u vooral uw creatieve talenten. U werkt aan mooie designmeubelen en woonaccessoires. Upcycling is het basisprincipe waar MindsZ mee werkt. Materialen en voorwerpen worden hergebruikt, gerestyled en krijgen dikwijls een andere functie. Elk product van MindsZ heeft zodoende een uniek karakter.

U leert tegelijkertijd omgaan met verschillende materialen en gereedschappen. Werk samen met anderen aan mooie projecten of ga zelfstandig aan de slag met een mooie opdracht voor een opdrachtgever.

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Verkoop

De producten van MindsZ worden verkocht op diverse locaties, zoals de Kwekerij in Heiloo en Rataplan in Alkmaar. Ook worden op de MindsZ locaties zelf producten verkocht, bezoek bijvoorbeeld eens de mooie gallery in Den Helder.

Andere activiteiten bij MindsZ

Kunst workshop

Kunst kan een positieve impuls geven aan herstel en participatie. Het atelier in Heerhugowaard biedt een actieve en veilige sfeer om te participeren.

Open atelier

Open atelier is een middag in Heerhugowaard waarin je in contact komt andere inspirerende bezoekers. Er is ruimte om kunst te maken en je eigen werk staat hierin centraal.

Waar vind ik MindsZ?

MindsZ Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

MindsZ Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

MindsZ Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004

MindsZ Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
06 83634536

MindsZ Den Helder

Willemsoord 73
Den Helder
0223 613 105

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN