Welkom bij MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats

Bij MindsZ ontwikkelt u vooral uw creatieve talenten. U werkt aan mooie designmeubelen en woonaccessoires van hergebruikte materialen en voorwerpen. U leert tegelijkertijd omgaan met verschillende materialen en gereedschappen. Werk samen met anderen aan mooie projecten of ga zelfstandig aan de slag met een mooie opdracht voor een opdrachtgever.

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Wat maken we bij MindsZ?

MindsZ Gallery & Upcycle Werkplaats heeft verrassende en unieke designmeubelen en accessoires gemaakt van hergebruikte materialen. Upcycling is het basisprincipe waar MindsZ mee werkt. Materialen en voorwerpen worden hergebruikt, gerestyled en krijgen dikwijls een andere functie. Elk product van MindsZ heeft zodoende een uniek karakter.

Wat u kunt doen bij MindsZ

Card image cap

Bij MindsZ leert u nieuwe werktechnieken, bedenkt en maakt u nieuwe producten. We bieden een divers aanbod van zowel eenvoudig als complex werk: voor iedereen is er een mogelijkheid om te werken bij MindsZ. Werken bij MindsZ zorgt voor een dag- en weekstructuur en is een belangrijke bron van sociale contacten.

Designmeubels

Card image cap

MindsZ maakt verrassende originele designmeubelen, souvenirs, woonaccessoires, kunst en gebruiksvoorwerpen. De producten worden verkocht op diverse locaties zoals de Gallery in Den Helder, de Kwekerij in Heiloo en bij Rataplan in Alkmaar.

Nieuw!

Card image cap

MindsZ Atelier

in Kringloopwinkel Rataplan Alkmaar

Kom gauw kijken in ons nieuwe atelier in kringloopwinkel Rataplan in Alkmaar. 

Andere activiteiten bij MindsZ

Kunst workshop

Kunst kan een positieve impuls geven aan herstel en participatie. Het atelier in Heerhugowaard biedt een actieve en veilige sfeer om te participeren.

Open atelier

Open atelier is een middag in Heerhugowaard waarin je in contact komt andere inspirerende bezoekers. Er is ruimte om kunst te maken en je eigen werk staat hierin centraal.

Waar vind ik MindsZ?

MindsZ Den Helder

Willemsoord 73
Den Helder
0223 613 105

MindsZ Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
06 83634536

MindsZ Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004

MindsZ Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

MindsZ Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN