Over Maatwerk

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling ondersteunt mensen met een psychiatrisch heden of verleden, die hun activiteiten weer op willen pakken, en vormt een veilige plek om op terug te vallen.

Werken aan uw persoonlijke doelen staat voorop. Zo wil de ene persoon meer onder de mensen komen en sociale contacten versterken en wil iemand anders ervaren hoe het is om (weer) deel uit te maken van de werkende maatschappij. Iedereen ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen. Op onze verschillende locaties werken we samen aan projecten en voeren we werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers. 

Waar wij voor staan

Het is onze ambitie om activiteiten en sociale contacten te faciliteren voor iedereen met een psychiatrisch heden of verleden. Onze vaste locaties en teams vormen een veilige plek in de directe omgeving van de cliënt, waarbij wij altijd kijken naar de mogelijkheden van ieder individu op weg naar zijn of haar herstel.

Uw inspanningen, met onze ondersteuning, leiden tot het herwinnen van een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Tijdens het herstelproces staat niet de problematiek op de voorgrond, maar het kunnen vervullen van een betekenisvolle rol binnen de maatschappij. Dat is waar wij elke dag voor gaan!

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN