VACATURES

VACATURES

Amici Zorgt is een team wat behandelingen uitvoert binnen de generalistische basis GGZ met vestigingen op meerdere locaties binnen de regio Noord-Holland-Noord. We zijn een nog jonge organisatie die gericht is op snelheid en service voor onze cliënten. Al onze behandelingen zijn kortdurend van aard en internettherapie speelt een belangrijke rol in deze behandelingen. Amici groeit snel en daarom zijn we op zoek naar:

GZ-psychologen

Werkzaamheden
U verricht werkzaamheden op het gebied van diagnostiek en behandeling van cliënten. U voert individuele- en indien gewenst groepsbehandelingen uit. Binnen het team zorgt u voor een adequate interdisciplinaire afstemming en uitvoering van een gedifferentieerd behandelaanbod. U draagt ook bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van Amici.
U werkt volgens richtlijnen. U onderhoudt contacten met behandelaren van specialistische behandelcentra en met verwijzers zoals huisarts en POH GGZ.
Amici heeft i.s.m. GGZ NHN een opleidingsplaats voor de praktijkopleiding van gezondheidszorgpsychologen. Het leveren van een bijdrage in de vorm van het geven van werkbegeleiding en/of supervisie is een onderdeel van uw takenpakket, evenals de supervisie/begeleiding van medebehandelaars.

Wat wij van u vragen
U bent geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog volgens de wet BIG.
U beschikt over kennis en ervaring met intakes, psychologische (test-) diagnostiek en kortdurende behandeling, waaronder cognitieve gedragstherapie.
U bent bereid naast uw vaste werkplek ook op andere locaties in de regio Noord-Holland-Noord cliënten te behandelen. Voor het uitoefenen van de functie bent u gevaccineerd of heeft u geen bezwaar tegen vaccinatie Hepatitis B.

Wat wij u bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris bedraagt op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.046,-- (FWG 65). Het aantal uren per week is minimaal 24 uur en maximaal 32 uur.

Wat wij van u vragen
Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop.
Amici moet snel kunnen acteren in een concurrerende omgeving, die nog verder zal veranderen de komende tijd. Dat vraagt om medewerkers die flexibel en stressbestendig zijn, en snel kunnen schakelen. U bent dus klantvriendelijk, gestructureerd en oplettend.

Wat wij u bieden
Een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
Meer informatie over de functie is verkrijgbaar bij Marleen Jaspers, Manager Amici Zorgt BV, tel. 06-82606226.  


Direct solliciteren

 

 

 

 

Dit artikel delen via: Twitter Facebook LinkedIn