VACATURES

VACATURES

Amici Zorgt is een team wat behandelingen uitvoert binnen de generalistische basis GGZ met vestigingen op meerdere locaties binnen de regio Noord-Holland-Noord. We zijn een nog jonge organisatie die gericht is op snelheid en service voor onze cliënten. Al onze behandelingen zijn kortdurend van aard en internettherapie speelt een belangrijke rol in deze behandelingen. Amici groeit snel en daarom zijn we op zoek naar:

GZ-psychologen

Heb jij zin om samen met enthousiaste vakgenoten onze organisatie nóg beter te maken? Ben jij ervan overtuigd dat jouw persoonlijkheid en deskundigheid nóg meer positief effect heeft op de kwaliteit van leven van onze cliënten?

Zo ja, lees dan snel verder hoe je onze collega wordt. Wij maken graag kennis met je!

Aangenaam kennis te maken

Amici Zorgt – Amici voor intimi – is een dochteronderneming van GGZ Noord-Holland-Noord en richt zich volledig op kortdurende behandelingen in de basis GGZ. Wij zijn een jonge, platte en dynamische organisatie met teams op acht locaties in zowel de regio Noord-Holland-Noord, als in provinciehoofdstad Haarlem.

We streven naar het beste resultaat voor onze cliënten en verwijzers. Gelukkig zien we dat terug in de waardering van onze cliënten; zij gaven ons een 8,5 (CQI 2017). Dat maakt ons trots, maar niet lui. We zijn doorlopend op zoek naar verbeteringen om het maximale resultaat voor onze cliënten uit de behandeling te halen. Onze doelgroep en ons behandelaanbod is zeer divers waardoor het werk heel afwisselend is. 

We hebben het goed met elkaar bij Amici. We vinden deskundigheid, jezelf en elkaar als professional blijven ontwikkelen heel belangrijk. Daarom bieden we ook in samenwerking met GGZ Noord-Holland-Noord opleidingsplaatsen voor de praktijkopleiding van gezondheidszorgpsychologen.  Het team bestaat uit enthousiaste, bevlogen en sympathieke professionals die allen hebben gekozen voor een carrière in de kortdurende en doelgerichte GGZ, en zich thuis voelen bij de cultuur en visie van Amici. Dat schept een bijzondere band die het mogelijk maakt om tegelijkertijd jezelf, én een verantwoordelijke professional te zijn.

Waar hebben wij jouw talent voor nodig?

Als GZ-Psycholoog werk je in een vast team op één van onze locaties met onze doelgroep volwassenen vanaf 18 jaar. Je werkzaamheden zijn afwisselend. Je verricht werkzaamheden op het gebied van diagnostiek, en voert individuele- en  groepsbehandelingen uit. Je geeft werkbegeleiding en supervisie aan je collega-behandelaren. Binnen het team zorg je voor een goede afstemming en uitvoering van het uiteenlopende behandelaanbod. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de inhoudelijke ontwikkeling van Amici. Je onderhoudt contacten met behandelaren van specialistische behandelcentra en met verwijzers zoals huisarts en POH GGZ.

Wie ben jij?

Omdat je dit stukje in deze vacaturetekst inmiddels hebt bereikt, is je interesse in ieder geval gewekt. Onderstaand nog een aantal eigenschappen die wij belangrijk vinden:

• Je hebt – bij voorkeur – aanvullende opleidingen of ervaring met CGT, EMDR en oplossingsgericht werken of een andere aanvullende relevante expertise
• Je bent proactief, zelfstandig, enthousiast, verantwoordelijk, op samenwerking gericht en assertief
• Je kunt snel schakelen, vindt het belangrijk kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren en wilt het beste uit jezelf, je cliënt en je team halen
• Je houdt van afwisseling, wilt je blijven ontwikkelen en een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze organisatie
• Je wilt op één van de locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard of Schagen met onze doelgroep volwassenen werken

Wat je gaat verdienen

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris bedraagt op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.046,-- (FWG 65). Het aantal uren per week is minimaal 24 uur en maximaal 32 uur. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Contact

Hebben wij je interesse gewekt? Of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Simone Nooter, GZ psycholoog op 06-20958306 of s.nooter@amicizorgt.nl of met Marleen Jaspers, manager, op telefoonnummer 06-82606226 of m.jaspers@amicizorgt.nl


Direct solliciteren