Informatie over corona met betrekking tot uw behandeling bij Amici

Informatie over corona met betrekking tot uw behandeling bij Amici

16 maart 2020

Ook bij Amici Zorgt, onderdeel van GGZ Noord-Holland-Noord, nemen wij maatregelen om de verspreiding van het Corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Voor uw en onze veiligheid worden daarom al uw afspraken omgezet in online (beeldbel) of telefonische afspraken. Deze maatregel blijft in ieder geval tot 6 april van kracht. Dit betekent dat uw afspraken in de komende periode gewoon doorgaan op de vooraf afgesproken momenten.

Beveiligd videobellen

Op het tijdstip waarop uw afspraak start ontvangt u van uw behandelaar een mail met een uitnodiging voor een gesprek via Lifesize. Dit is een beveiligd platform dat Amici Zorgt en GGZ Noord-Holland-Noord gebruiken voor beeldbellen met cliënten en collega’s.

Wanneer u op de link in de mail klikt vanaf uw smartphone, tablet, laptop of pc en u aanmeldt als gast met uw voor- en achternaam, wordt u automatisch met uw behandelaar via het internet verbonden. In een beveiligde omgeving heeft u beeldbel contact met elkaar.

Telefonisch

Wanneer wij geen emailadres van u hebben, of u niet via internet kunt beeldbellen, zal uw behandelaar op het vooraf afgesproken tijdstip telefonisch contact met u opnemen.

Wij vertrouwen erop dat wij op deze manier uw behandeling veilig en goed kunnen voortzetten.

Meer informatie

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten. Mochten er dingen veranderen, dan laten we dat weten via de website van GGZ Noord-Holland-Noord:

https://www.ggz-nhn.nl/corona

en de social mediakanalen van GGZ Noord-Holland-Noord (Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram).

Ook kunt u elke werkdag van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 15.00 uur telefonisch contact opnemen met het secretariaat op telefoonnummer: 088 - 6565003.

Covid19