Aanmelden van uw patiënt

GGZ NHN vindt het belangrijk dat het contact en de samenwerking met huisartsen en specialisten naar wens verloopt.

Aanmelden is mogelijk via:

Aanmelden via uw HIS

Indien u op Zorgring bent aangesloten kunt u een patiënt eenvoudig digitaal doorverwijzen via uw HIS. Gegevens van uw patiënt worden direct overgenomen op het aanmeldformulier. Wanneer de verwijzing verzonden is nemen wij op korte termijn contact op met uw patiënt voor het maken van een afspraak. U krijgt op digitale wijze een terugkoppeling over de status van de aanmelding.

Er is voor aanmelding via het HIS een handleiding beschikbaar. Deze handleiding geeft een korte toelichting op onder meer de verwijscriteria en de vervolgprocedure na aanmelding.

Aanmelding via Zorgdomein

Indien u gebruik maakt van ZorgDomein kunt u verwijzen via dit portaal. Binnen ZorgDomein kunt u de GGZ NHN-domeinen kiezen: SGGZ, Amici, DiSofa, Jeugd & Gezin.

Stel uw vraag aan het Aanmeldpunt

Heeft u vragen over verwijzen, opname, behandeling of wachttijden, dan kunt u altijd terecht bij een van de aanmeldpunten GGZ NHN.

Noodnummer bij telefoonstoring

Mocht er een telefoonstoring zijn op de vaste telefoonlijn dan zijn wij bereikbaar op ons noodnummer: 06 22 39 42 94 . (let op: alleen bereikbaar bij netwerkstoring)

Bent u verwijzer en heeft u vragen?

Aanmeldpunt GGZ NHN & Geriant

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Telefoonnummer

088 65 65 050

Keuzemenu optie 1: Jeugd
Keuzemenu optie 2: Volwassenen
Keuzemenu optie 3: Ouderen en Geriant

Contactgegevens ggz- of regio-team

Direct contact met het ggz- of regio-team waar uw patiënt in behandeling is? Vul de 4 getallen van de postcode van uw patiënt in.

Stel uw vraag aan ons per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord.