Welkom bij Maatwerk Groen!

Bij Maatwerk Groen bent u vooral bezig in de buitenlucht. We onderhouden het groen op locaties van GGZ Noord-Holland-Noord en bij externe klanten. U leert werken met tuinmachines zoals graszitmaaier, bosmaaier, bladblazer, kettinzaag, versnipperaar, frees etc. Onderhouden van tuingereedschap en machines hoort ook bij onze werkzaamheden. Door samen te werken leert u praktische en sociale vaardigheden. U werkt aan uw herstel, mogelijkheden en ontwikkeling in een stimulerende, veilige omgeving.

Maatwerk Groen is er voor alle cliënten met een geldig WMO (of ander betaald project) en cliënten van de forensische kliniek. 

Wat u kunt doen bij Maatwerk Groen

Groenvoorziening

Als deelnemer van de Groenvoorziening in Heiloo helpt u mee aan het onderhouden van het groen op alle locaties van GGZ Noord-Holland-Noord, landgoed Willibrordus, de gemeente Heiloo en de gemeente Bergen. Dagelijks trekken we er op uit om perken te onderhouden, bestrating te ontzien van onkruid en te helpen bij het aanleggen van tuinen. 

Card image cap
Card image cap

Onderhoudsploeg

De Onderhoudsploeg van Maatwerk Groen in Alkmaar en Heerhugoowaard laat zich graag zien en draagt een steentje bij aan het onderhoud van de wijk. Samen trekken we er op uit om het zwerfafval in wijken op te ruimen. We werken hierbij samen met de gemeente die er voor zorgt dat het zwerfafval weer wordt opgehaald.

Waar vind ik Maatwerk Groen?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072-53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004 - 06 2267 2886

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Schagen

Witte Paal 34
Schagen
0224 21 72 96

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN