Welkom bij Maatwerk Groen!

Bij Maatwerk Groen bent u vooral bezig in de buitenlucht. We onderhouden het groen op locaties van GGZ Noord-Holland-Noord en bij externe klanten.

Bij de groenploeg kunt u leren werken met tuinmachines zoals graszitmaaier, bosmaaier, bladblazer, kettinzaag, versnipperaar, frees etc. Onderhouden van tuingereedschap en machines hoort ook bij onze werkzaamheden. Door samen te werken leert u praktische en sociale vaardigheden. U werkt aan uw herstel, mogelijkheden en ontwikkeling in een stimulerende, veilige omgeving.

Bij de onderhoudsploeg trekken we er samen opuit om ons steentje bij te dragen aan het onderhoud van de wijken en bijvoorbeeld het AZ terrein. 

Maatwerk Groen is er voor alle cliënten met een geldig WMO (of ander betaald project) en cliënten van de forensische kliniek. 

Wat u kunt doen bij Maatwerk Groen

Groenvoorziening

Als deelnemer van de Groenvoorziening in Heiloo helpt u mee aan het onderhouden van het groen op alle locaties van GGZ Noord-Holland-Noord, landgoed Willibrordus, de gemeente Heiloo en de gemeente Bergen. Dagelijks trekken we er opuit om perken te onderhouden, bestrating te ontzien van onkruid en te helpen bij het aanleggen van tuinen. 

Als deelnemer van de Groenvoorziening in Alkmaar helpt u mee aan het onderhouden van een moestuin. Op deze moestuin wordt een variatie aan groenten, fruit en kruiden gekweekt welke gebruikt worden in onze keuken. Gesnoeide takken worden weer gebruikt op onze creatieve afdeling. Er zijn gevarieerde werkzaamheden zoals schoffelen, snoeien, planten, oogsten en bestrating ontzien van onkruid.

Card image cap
Card image cap

Onderhoudsploeg

De Onderhoudsploeg van Maatwerk Groen in Alkmaar en Heerhugowaard laat zich graag zien en draagt een steentje bij aan het onderhoud van de wijk. Samen trekken we er opuit om het zwerfafval in wijken op te ruimen. We werken hierbij samen met de gemeente die er voor zorgt dat het zwerfafval weer wordt opgehaald.

Waar vind ik Maatwerk Groen?

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Alkmaar

Drechterwaard 16
Alkmaar
06 23 97 93 17

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heiloo

De Bullaan 2
Heiloo
072 53 52 459

Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling Heerhugowaard

Taxuslaan 34
Heerhugowaard
088 65 65 004 06 2267 2886

Interesse in Maatwerk?

Producten van Maatwerk

Wilt u iets door ons laten maken? Wij maken ook producten op bestelling, zoals een tuinbank op maat of geboortekaartjes. Kijk voor een Maatwerk locatie bij u in de buurt op deze pagina.

Werken bij Maatwerk

Wilt u werken aan uw herstel bij Maatwerk? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Maak een afspraak bij de Maatwerk locatie bij u in de buurt.