ESTHER BIJPOST

ESTHER BIJPOST

ESTHER BIJPOST

ESTHER BIJPOST

GZ-Psycholoog / Volwassenen

Mijn naam is Esther Bijpost. Ik ben werkzaam als GZ-psycholoog en momenteel volg ik het opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeut (VGCT). Ook ben ik bezig mij te bekwamen tot het uitvoeren van EMDR.
Ik ben ongeveer 6 jaar werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ. Ik heb hierbinnen vooral gewerkt in de forensische zorg en verslavingszorg. Per februari 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de basis GGZ en werk ik met veel plezier 2 dagen per week bij Amici Zorgt.

Binnen mijn behandelingen maak ik gebruik van technieken vanuit diverse behandelmethodieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, internettherapie en mindfulness. Ik vind het vooral erg belangrijk om zo goed mogelijk af te stemmen op uw behoeften en uw hulpvraag. Een werkrelatie opbouwen waarin we vol vertrouwen en veilig aan de slag kunnen met het aanpakken van uw probleem. Samen kijken naar krachten en sterke kanten die u reeds in huis heeft, om vervolgens deze in te gaan zetten in uw behandeling. Een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en humor vind ik hierbij erg belangrijk.

Ik ben werkzaam op maandag (locatie Schagen) en donderdag (locatie Den Helder).