Nieuwbouw appartementen

Op een deel van het Landgoed, op de hoek van de Kennemerstraatweg en de Kanaalweg, ontstaat de mogelijkheid om appartementen te bouwen.

Appartementen voor cliënten en reguliere woningzoekenden. Het gaat om ca. 60 nieuwbouwappartementen. Door de ligging van de bouwkavel is een directe ontsluiting naar het dorp mogelijk.

Dit laatste sluit goed aan bij onze visie op de omgekeerde integratie voor het Landgoed. Deze omgekeerd integratie staat voor het integreren van de maatschappij in het voormalige besloten instituutsterrein. Inmiddels is het gewoon dat bedrijven zich vestigen in het Willibrordus Business Centre, er bezoekers zijn van de Cultuurkoepel, Keuken met Karakter en de plantenkas en dat de woningen in Cornelius via Funda verkocht worden. Het Landgoed is toegankelijk voor iedereen en de nieuwbouwplannen voor deze appartementen passen daar prima bij.

Vanuit de visie op vastgoed en het gegeven dat er niet alleen voor cliënten, maar ook voor reguliere woningzoekenden uit Heiloo gebouwd wordt, is het niet meer dan logisch dat dit bouwinitiatief gerealiseerd wordt door een woningcorporatie. GGZ NHN is hierover in gesprek met een geïnteresseerde partij.

Vragen over de Nieuwbouw in Heiloo?

Heeft u een vraag over een van de nieuwbouw-projecten op het Landgoed Willibrordus in Heiloo? Wij beantwoorden deze graag!